Starttijden

Normaal gesproken kent de Hattemse kent geen caddiemaster en geen vastgestelde starttijden. Maar in deze Corona-tijd gelden andere regels. Maximaal drie personen per flight zijn toegestaan. Leden en greenfee-spelers mogen per dag weer een ronde van 18 holes spelen.

Tussen 09:00 en 13:00 uur kan telefonisch via 038-444 1909 een starttijd gereserveerd worden via de lijn van de HATTEMSE HOEVE .

Binnen moeten looplijnen gevolgd worden, waarbij steeds anderhalve meter afstand geldt. 

Hattemse Hoeve

Het terras en het restaurant van de Hattemse Hoeve zijn weer open. De keuken is van woensdag t/m maandag van 9:30 tot 20:00 geopend. Dinsdag dus niet.

  • Elke dag tussen 09:00 tot 20:00 uur zijn gasten welkom op het terras en in het restaurant van de Hattemse Hoeve. Iedereen wordt aan tafel bediend. Het is niet de bedoeling zelf naar binnen te lopen voor een bestelling. De stoelen mogen niet verplaatst worden.

  •  Ook het Take Away plein aan de zijkant van het clubhuis is van 09:00 tot 20:00 uur open. Hier is geen bediening. Leden en gasten kunnen door de zij-ingang van het clubhuis naar binnen gaan om een bestelling door te geven aan de bar. De consumpties worden mee naar buiten genomen en genuttigd op het Take Away plein, waar banken, tafels en stoelen staan.

Op de website is te zien of er een wedstrijd is of dat reeds spelers ingepland zijn. Klik hiervoor op de baanbezettingBij aankomst worden gasten in het clubhuis ontvangen.