rabbit

 


Rabbits, wat zijn dat ….?
‘Rabbits’, zo noemen we golfers die net beginnen of opnieuw beginnen met golfen en spelen in de handicapcategorie 37 t/m 54.

Rabbitcommissie
De Rabbitcommissie zorgt voor voldoende activiteiten voor beginnende golfers met baanpermissie en begeleidt hen op weg naar het regelexamen.

Activiteiten
Elke woensdagochtend het hele jaar door is er een 9 holes inloopwedstrijd voor ‘Rabbits’ (hcp 37 t/m 54) en ex-Rabbits spelend in de handicapcategorie 30 t/m 36. Na afloop wordt er uitleg gegeven over golfkwesties en 1x per maand wordt er een regelles verzorgd. Natuurlijk is er ook een prijsuitreiking.

Naast de wekelijkse inloopwedstrijden is er jaarlijks een uitwisseling met ‘Rabbits’ van de Sallandsche en Twentsche golfclub en de Veluwse golfclub. Het is altijd leuk om eens ergens anders én 18 holes te spelen. Hoofdprijs van deze uitwisselingswedstrijden is een prachtige wisseltrofee. Andere specifieke wedstrijden voor ‘Rabbits’ zijn ‘Veenwalkonijn’, ‘Rabbits met gasten’ en ‘Sint Nicolaas’.

Doel
Bevorderen dat nieuwe leden plezier in het golfspel hebben en zich direct thuis voelen bij de club. Hierbij hoort ook het integreren binnen de club, onder andere door deelname aan clubwedstrijden en overige clubactiviteiten en het doorstromen naar de Dames- of Heerenmiddag te stimuleren.

Speel je voor de gezelligheid: prima.
Wil je een kei worden in golf: ook dat kan.
Bij de HG&CC vind je alles wat je zoekt op het gebied van golf.

VRAGEN
Hoe een en ander in zijn werk gaat? Bel gerust een van de leden van de Rabbitcommissie of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:

Willem de Boer, voorzitter                        06-20704316
Gerda Hardam                                        0578-695069
Gretha van der Stok                                038 4605216
Arie Plaisier                                            0578 641492