De vereniging

vier_mannen.jpg

De Hattemse Golf- & Country Club behoort tot de oudste golfclubs van Nederland. De baanagenda biedt veel ruimte om vrij te spelen. Reserveren van starttijden is daarom niet nodig.

Het clubhuis vormt het hart van de vereniging. Het gebouw heeft de knusse uitstraling van een hedendaagse Gelderse boerderij. In het midden bevindt zich een grote open haard. Het fraaie terras nodigt uit om na het spel rustig te zitten en te genieten.

Bourgondische keuken

 De horeca in het clubhuis wordt verzorgd door De Hattemse Hoeve die in handen is van Marco Vroom en John Hanse. Onder het mom ‘laat ons zorgen’ stelt hij u op uw gemak en verwent u met heerlijke wijnen en spijzen.

'Eeuwen'oude eik

Het clubhuis biedt een prachtig uitzicht over de golfbaan die wordt gemarkeerd door een grote, oude eik. Deze boom staat symbool voor de vereniging. Hij is heel oud en wordt regelmatig getopt om niet té groot te worden. De boom staat boven de bunker van de 6e en 15e hole, waar van oorsprong een schapendrinkplaats was.

Uitbundig clubleven

In en rondom het clubhuis worden diverse wedstrijden, competities, feesten, diners, workshops en proeverijen georganiseerd. Meer informatie hierover vindt u op de pagina’s ............ en de baanagenda.